🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
Ти колихала мене в колисці
Та співала пісень колискових.
Ти купала мене в водиці
В пахучих квітках липових.
Коли пішла до школи я
Ти зустрічала мене леле моя.
По вечорах казки мені читала
І горя я тоді з тобою не знала.
Тепер журюсь я мамо за тобою
Бо нема тебе рідная зі мною.
Сльози з очей моїх течуть
Бо твій голос,мамо,вже не чуть.
Затих твій мамо чомусь спів,
Скажи,хто в могилу тебе звів?
Чому у молоді твої,мамо,літа
Ти в домовині,землею вкрита?
Дивлюсь тепер я у перед
Де видніє чорний хрест.
Коли питають чому ридаю
"Бо мама там".- відповідаю.
8.04.2006р.
Онищук Валентина