І
Де дощ малює краплями на склі,
Де пахне чаєм трав'яним і медом
Я у найкращім місці на землі,
З тобою мрію згорнувшись пледом.
Думками повертаюся в той час,
Де, коли разом, ми завжди щасливі
І захід сонця огортає нас
Радіючи, як ми минувшій зливі.
***
Ніякої екзотики,
Я хочу просто дотиків
І грітися, як котики
Із тим, хто є твоїм,
Ніякої екзотики,
Ні хмари, і ні літаки,
Ні замки в стилі готики
Нам не замінять дім.
З тобою мій дім...
ІІ
І скільки б не стирала я асфальт,
Крокуючи далекими містами,
Вливаючись у натовп сірих пальт
До тебе повертаюся думками.
В твоїх обіймах мій найкращий дім,
В них простір повний затишку і тиша.
І у промінні сонячнім рудім
Вечірня атмосфера ще густіша.
***
Ніякої екзотики,
Я хочу просто дотиків
І грітися, як котики
Із тим, хто є твоїм,
Ніякої екзотики,
Ні хмари, і ні літаки,
Ні замки в стилі готики
Нам не замінять дім.
З тобою мій дім...
___
Я лише з тобою вдома,
І не знаю місця краще,
А без тебе завжди втома,
Все чуже й не підходяще.
Лиш з тобою завжди спокій,
І не хочу навіть миті
Бути знову одинокій
Десь далеко в цьому світі.
***
Ніякої екзотики,
Я хочу просто дотиків
І грітися, як котики
Із тим, хто є твоїм,
Ніякої екзотики,
Ні хмари, і ні літаки,
Ні замки в стилі готики
Нам не замінять дім.
Бо з тобою мій дім...
ID:
961566
ТИП: Поезія СТИЛЬОВІ ЖАНРИ: Ліричний ВИД ТВОРУ: Пісня ТЕМАТИКА: Любовна та інтимна лірика дата надходження: 02.10.2022 00:36:38
© дата внесення змiн: 02.10.2022 00:36:38
автор: Ася Оксамитна
Вкажіть причину вашої скарги
|