💙💛💙💛💙💛💙💛💙💛
У вогні моя рідна земля.
Нищить ворог Україну
І не йметься йому ніяк,
Що стоїмо ми непохитно.
Б'є градами, ракетами.
Продовжує бомбити,
Мирні міста та села
Безжалісно палити.
І чого ж ти супостате
Від України неньки хочеш?
Нащо землю нашу нищиш,
Людей ґвалтуєш і катуєш?
Українська земля вільна
І люд вільний тут живе.
Від московії твоєї кате
Їй нічого не потрібно.
Не здолати нашу волю
Тим смердючим москалям.
Поженем, як псів поганих
До боліт московських.
Згинуть там кати прокляті,
Не бачити їм землі наші.
А ми неньку підіймемо,
Волю свою збережемо.