Брат, прикинь, як, не одівши, пу ,,взув" нас.
На війну! на україну! пі....!
Де бандерівський народ таки здурів.
Мікродрони бойові із комарів!
Той присяде на людину й враз куса.
Мов людина - не людина: ,,ковбаса."
Що ж з укусів і псується, і гніє...
У бандерів ось така вже зброя є.
В комарів ще є й ,,зимовий варіант."
Це озвучив на одесі їх ,,гарант."
Мікродрони наночіпами ,,несе."
В них програма:,,Україна над УсЕ!"
Реагують комарі, коли летять,
Геть на шо таки?! Незрозуміло Б....!