У шосте грудня - Миколая,
Святкує християнський світ,
А ми – ще й друге свято маєм:
З ДНЕМ ЗБРОЙНИХ СИЛ своїх вітаєм,
ЇМ завдяки – перемагаєм,
Удар загарбника тримаєм,
Яким: російський є сусід.
Звитязі, мужності присвята,
Надійність наших ЗСУ,
Це – стійкість кожного солдата,
Що – в справедливість вірить свято,
Йде росіян перемагати,
Геть з України виганяти,
В Росію їхню та – Москву.
Щоб: москалі не захотіли,
Не лізли більше нас здолать,
Не йшли до нас, в свої могили,
Від НАШИХ ВОЇНІВ – тремтіли,
ЯКІ – нещадно їх громили,
НЕЗЛАМНІ НАШІ ЗБРОЙНІ СИЛИ –
Прийдеться їм запам’ятать.