́Прости, помилуй нас, Боже.
Бо Ти все у світі можеш.
Простри Твою батьківську руку,
І забери страждання й муку,
І рани всі його зціли.
Твої пробиті, Боже, руки
На ніженьки його клади,
І всі його сердечні муки
На хрест Голгофський забери.
І сили дай, любові жити,
Полями Божими ходити –
Зроби для нього, Боже, все.
І за Господнім повелінням,
Пошли бажання і хотіння
Усім, за кого він стояв,
Прине́сти дар благословення –
Посіяли собі спасіння,
Йти шляхом милості й любові,
Що нам усім Ісус проклав.