Ніколи не пробачим наші втрати
Ні – в цьому, ні – в майбутньому житті,
Бо – наші гинуть у боях солдати,
Що – Україну встали захищати, -
Загарбників російських відбивати,
Героями лягають на щиті!
Життям – ПОШАНУ здобули і – СЛАВУ
Полеглі за народ доньки й сини,
Щоб: УКРАЇНСЬКУ ЗБЕРЕГТИ ДЕРЖАВУ,
Могутню, процвітаючу, яскраву,
Щоб: з нею ворог – не чинив розправу,
Загарбництвом та звірствами війни.
ВОНИ – ворожий наступ зупинили,
ЇХ імена – не кануть в забутті,
Щоб: втрати ці всі – гідно відплатили, -
Тримати стрій ми будемо щосили,
Помстимся росіянам за могили
ГЕРОЇВ, що лишились на щиті!
(Цикл: УКРАЇНСЬКИЙ/УКРАИНСКИЙ ФРОНТ)