Сльози-це слова які серце нам не може сказати
воно скаржиться на рану незагойну і кричить
у час розпачі дуже слабкість хочеться згадати
що свій вибір життєвий не вдасться їй змінить...
Сльози-це слова які серце нам не може сказати
і сповідь нерозказана перетворюється на струмки
і очам жіночим невимовно приходиться страждати
з сильним відчаєм і далі накручуючи свої думки...
Сльози-це слова які серце нам не може сказати
по щокам сповзають дві тоненькі і прозорі ниті
і почуттів двигун ненав'язливо їй хоче підказати
мабуть чоловіка жінка вже не зможе розлюбити...