Наповнені щастям дні завжди мають ім'я
і наші серця від почуттів співають караоке
і в глибині душі ти розумієш що ми є сім'я
нам заспівати треба разом дівчина зеленока...
Наповнені щастям дні завжди мають ціль
тоді навіщо ти мовчанням в упор стріляєш
і для порозуміння стільки зроблено зусиль
а ти як завжди мене в думках зустрічаєш...
Наповнені щастям дні завжди мають тінь
але засяє посмішка і доля розпогодиться
для цього треба стільки перенести терпінь
щоб зрозуміти мої слова і вже погодитися...