Доця вже треба спати
навіщо мамо, нам що завтра рано встать?
Так мені вчора наснився тато.
Він будить нас і ми біжим тікать
Мамо так, татко рядом, він на кухні
ми з ним гулялися у гру
Ой доця ми уїдем скоро
він так казав мені у сну
Навіщо ж нам кудись тікати
і їхать в подорож чужу
В мене подруги тут і тато
я їхать зовсім не хочу!!!
Ти навіть фільмів не дивилась
про ту війну що відбула.
А зараз буде ще страшніше
ракети розіб'ють дома
І люди будуть у підвалах
там жити, їжу готувать
А хтось залишиться в завалах
так досить вже, легяєм спать
А як же ми?ми будем жити ?
що далі у вісні було ?
Нас папа вивіз ?ми там живі?
мені вже страшно все одно
Не бійся доця все як надо
ми будем разом через рік
А поки що лягаєм спати
мені цей сон уже набрид