Безмежно вдячна за досвід❤️
Lalafo - це моя мрія!
І ось справдились надії:
В цю компанію вступила!
Шлях новий собі відкрила!
Колектив наш позитивний,
Працелюбний і активний!
Кожному допомагаєм,
Бо команда - ми це знаєм!
Інна - сонце в днях буденних!
Усе вирішить напевне!
Чат тривогу відміняє,
Бо проблеми вже немає.
Так, моментами буває,
Що питання назрівають.
Нерви все ж ми бережемо,
До мети всі разом йдемо.
Дякую я своїй долі,
Що працюю у цім колі!
Так, на рифи натикаюсь!
Але, чесно, я стараюсь!
24.03.2023