А чи хотів би ти, щоб зима прийщла весною? Хіба від нас
тут щось залежить? Це Божій компетенції належить. Та, мабуть,
і від нас залежить щось. Марія Богові сказала " Так". І для нас
це певний знак. Не завжди приймаєм те, що нам небо дає. Свої
умови ставим Богу, не завжди йдемо з часом в ногу. А час на
місці не стоїть. А час до вічності так стрімко мчить. А там його уже
й немає. Любов весь час і простір наповняє. Тому, короткий маєм
час та просим " Боже, спаси нас!"
Хто бореться і віру живу має, той перемагає.
" Нічого бо немає неможливого в Бога" ( Лк. 1. 37).
Кожен із нас воїн, за небо воює, бо на землі пекло панує.
Роби те,що можеш і з радістю приймай те, що дає Бог. Засипало нарциси снігом - це реальність. Страждати з цього приводу чи радіти - вибір людини. Глибокий твір.
яся відповів на коментар Пісаренчиха, 26.04.2023 - 14:50