У Польщі Ти, а я на Україні,
Але зірки у нас одні на двох!
До тебе я крізь час і простір лину,
Нас щиро вірю поєднає Бог.
В онлайні поцілуй мене очима,
Моя кохана мила кароока!
Ти неймовірно ніжна і мрійлива!
Кохання повернулось через роки!
Прийшла до мене в великодній сон -
Такого дива вже від Бога й не чекав!
Серця забились зразу в унісон,
Коли в фейсбук тобі я написав!
В минулому взаємно сповідались -
Причастя прийняли вином кохання.
Дитинства й юності світлинами мінялись -
Прекрасні спогади переросли в зітхання...
Створила групу - ми у ній донині
Воркуємо удвох як голубки!
Скарбниці нашого кохання берегине,
Господь з'єднав нас, вірю, навіки!
28.04.2023