Не спізнюється Бог ніколи -
Все робить вчасно! Знає Він,
До чого ми уже готові.
Тоді й звучить до старту дзвін!
Бог відчуває нашу втому,
І вчасно подає надію!
Дарує джерело любові,
Як наша вже ледь-ледь жевріє.
І нас Він нам подарував!
Цей дар ми маєм цінувати!
Кохання вогник щоб палав,
Його потрібно доглядати.
Плекати в щирості й довірі,
Тепло й взаємність берегти.
Здоровий дух - в здоровім тілі!
Разом до спільної мети!
Ти не хвилюйся надаремно,
Зі мною краще поділись.
Міняти гнів на милість треба -
Поглянь у очі, усміхнись!
Бажаю нам порозуміння
У суперечках і докорах.
І чистої води сумління...
Не спізнюється Бог ніколи...