Поезія народжується в вірі,
Коли твоя душа у небо лине!
Коли думки, твоєму серцю милі,
Збираються у зграю журавлину...
Поезія римується в коханні,
У серці, що дає тепло в довірі.
В ній заповітні мрії й сподівання
І подихи душі прекрасні й щирі!
Поезія дарується в надії
На радісну взаємність, розуміння.
Коли її поява - це подія,
Для тих, хто у житті вже незамінні!
Поезія - любові берегиня,
Це щастям переповнена скарбниця!
Вона - душі відкрита навстіж скриня,
Добром в очах осяяна світлиця!
В ній Господом дароване натхнення
Веселкою фарбує будні сірі.
Це щира сповідь, світло одкровення!
Поезія народжується в вірі...
30.05.2023