о . Олександр Кусий, РКЦ: «Ймовірно, апостол Петро, прийшовши сьогодні до церкви, запитав би, де він є»
Бог нам дав навіть труднощі, гріхи наші, щоб ми переживали життя серйозно. Щоб ми побачили, що не все ми можемо контролювати. Щоб ми шукали Його волі, просили Його допомоги. Бог також допускає теперішню війну... Це відбувається не тому, що Бог закрив очі на це все. Він через це розмовляє з нами, щоб ми могли входити з Ним в діалог про ці всі труднощі.
Це цілий процес, його не можна трактувати механічно.