Ми випили свою неволю.
На волю!
Ми скуштували смак недолі.
Доволі!
Розкрились крила на спині.
Чи ні?
Змужніло серце у боях.
Чи страх заліз у душу?
Дихаю вільно.
Чи на колінах повзати мушу?
Слухаю серце.
Чи глухий до його стуку?
Шукаю темряву, де зло
Криваву миє руку?
_ _ _
Знайти його.
І вивести на світло...
На вічну муку...
"Бо кожен, хто робить лихе,
ненавидить світло
і не приходить до світла,
щоб не зганено вчинків його."
*ганьба-ганьбити
"...."- цитата з біблії