Представ собі як гарно у Карпатах
Які там види майорять з вікна
Орли літають собі вільним махом
А ти гарячу каву п'єш одна
Представ собі як гарно десь в Парижі
У Луврі Моно Ліза як жива
А у тайзі де ходять хижі звірі
Це все прекрасно не знайду слова
В Бразилії де статуя Ісуса
Де карнавали знає їх весь світ
У цих країнах побувати мушу
В Японії де сакури рожевий цвіт
Нью-Йорк вночі немов чарівна казка
Венеція це місто на воді
Заберіть мене туди хоч хтось буль-ласка
У Альпах зранку хочу пройтися по росі