Не кожна жінка коня зупинить на скаку
звичайно закоханої вистачить сміливості
і лише котра має гарне відчуття смаку
на крок підштовхує жага справедливості...
Не кожна жінка в палаючу хату увійде
звичайно закоханої недоліки ці не лякають
і така щастя навіть навпомацки знайде
адже їй в цьому ще почуття допомогають...
Не кожна жінка серце чоловіка завоює
звичайно закоханої не заважають перепони
відтоді життя бар'єр її не краплі не хвилює
тому що у коханні діють судьби закони...