Червоне сонце закотилося за край.
Куди піду я в ніч, мене ти не питай.
Закрий за мною двері, я не повернусь.
Не зашишилося нічого, тільки блюз.
Холодний місяць в небі сонце поміняв.
Я встав, зібрався і тебе не обійняв.
Сказала - прощавай, я відповів - адью.
Не залишилося кохання, тільки блюз.
Дим сигарет усе повітря виїв,
З ним віскі вже немов петля на шиї.
Не знаю я, чи завтрашнього дня діждусь,
Мене тепер тримає тут лише мій блюз.
Стою один, а наді мною небо,
Нам з ним нікого більше вже не треба,
І, як не дивно, але в цьому теж є плюс -
Тепер я граю тільки для зірок свій блюз.
10.08.2023