дай Боже

Я  не  граю  у  «вірю-не  вірю»  на  ромашці  
Я  вірю  у  те,  що  Божа  сила  безмежна  і  Бог  має  змогу  здійснити  усе,  що  видається  нам  таким  нереальним,
Я  знаю,  що  Бог  чує  усі  наші  молитви,  хоча  нам  іноді  й  може  здаватися,  що  якісь  із  них  лишилися  непочутими,
Я  розумію,  що  є  ще  дещо,  що  визначає  те,  що  має  бути,  здійснитися,  реалізуватися,  сповнитися  з  наших  бажань,  мрій  і  молитов  –  Божий  Промисел  щодо  нашого  життя.
Не  все  те,  чого  ми  просимо  і  чого  хочемо  є  потрібним  для  нас.  Не  все  омріяне  насправді  необхідне  для  нашого  зростання  і  зміцнення  у  вірі.  Бог  знає,  що  нам  треба.  І  коли  нам  треба  міцне  плече  і  не  менш  міцні  обійми,  турбота  і  любов  у  вчинках  –  Бог  дасть  нам  це.  Якщо  нам  треба  навчитися  спокійніше  ставитися  до  життя,  із  оптимізмом  і  надією  –  ми  теж  це  отримаємо.  Якщо  нам  треба  когось  врятувати  чи  зцілити  –  ми  отримаємо  поклик  про  це  і  Бог  дасть  для  того  витривалості,  терпіння  і  любові.  Якщо  нам  треба  буде  когось  обігріти  –  Бог  дасть  нам  вогонь.  Бог  дасть  нам  того,  кого  наші  думки  досі  не  торкнулися.  Бог  дасть  нам  світло  в  темряві  і  прохолодний  вітер  у  спеку.  Бог  дасть  нам  найжаданіший  дзвінок  і  зустріч  на  вокзалі.  Бог  дасть  нам  спільний  світанок  і  радісний  ранок.  Бог  дасть  те,  чого  потребує  наше  серце  насправді,  а  не  те,  чого  воно  егоїстично  жадає.
Дай  же  Боже  розпізнати,  чого  насправді  потребує  наше  серце…


адреса: https://www.poetryclub.com.ua/getpoem.php?id=1017584
Рубрика: Лірика кохання
дата надходження 14.07.2024
автор: tacent