Великий скарб.



                                               Великий  скарб  -  то  віра  наша  у  Слово  Боже,  у  Воскресіння,
                         у  життя  після  смерті,  у  Справедливий  Божий  Суд.  А  хтось  зайшов  
                           у  блуд.  Петре,  Павле,  підкажіть,  як  вийти  з  блуду  поможіть,  щоб
                           знайти  свою  дорогу  у  житті,  щоб  не  здатися  ворожій  біді.
                                             У  цей  тривожний  і  невизначений  час    віра  Христова  як  скарб
                           превеликий  дарується  нам.  О!  Світ  такий  багатоликий  та  перед  нами  -
                           лик  Христа.  Він  -  наша  дорога,  правда  й  життя.
                                             Святий  Петро  до  нас  приходить  нині  сам.  За  це  ми  вдячні  
                         небесам.  Він  двері  Царства  Божого  нам  відкриває,  а  Павло  всіх
                         научає  :"  кріпіться  в  Господі  та  в  могутності  його  сили.  Одягніться
                         в  повну  зброю  Божу,  щоб  могли  дати  відсіч  хитрощам  диявола.
                           Нам  бо  треба  боротися  не  проти  тіла  й  крови,  а  проти  начал,  проти
                           властей,  проти  правителів  цього  світу  темряви,  проти  духів  злоби
                           в  небесних  просторах.  Тому  візьміть  зброю  Божу,  щоб  за  лихої  
                           години  ви  могли  протистати  і,  перемігши  все,  міцно  стояти.  Стійте,
                           отже,  підперезавши  правдою  бедра  ваші,  вдягнувшись  у  броню
                           справедливости  і  взувши  ноги  в  готовність,  щоб  проповідувати  
                           євангелія  миру.  Над  усе  візьміть  щит  віри,  яким  зможете  згасити
                             всі  вогненні  стріли  лукавого.  Візьміть  також  шолом  спасіння  і  меч
                           духовний,  тобто  слово  Боже."                (  До  ефесян  6.  10-17).

адреса: https://www.poetryclub.com.ua/getpoem.php?id=953013
Рубрика: Лірика кохання
дата надходження 12.07.2022
автор: яся