Роздуми над:
Серафима :: Час - невблаганний...
http://www.poetryclub.com.ua/getpoem.php?id=141665
Час невблаганно утікає
І дні летять птахами в далечінь,
Ніхто вердикт свій наперед не знає,
То може зупинися, відпочинь?!.
Рушницю розряди й сховай подалі, -
Сусід чи брат твій був на рубежі,
Невже історії кривавої замало?
Сльозами змочені стоять крижі!..
Іди вперед, не бійся будувати
Щасливе, мирне й радісне життя,
Альтернативний є у нас фарватер -
Кохання до нестями забуття!
Я за таку альтернативу, тільки в вільному суспільстві!
Serg відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
- Я вільний! - крикнув Ікар і полетів до сонця...
Дякую друже!
17.12.2009 - 10:49
Кохання до нестями забуття!" супер!!!! в избранное!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Потрясли, и убедили еще раз в неиссякаемом источнике силе Любви и желании описать эту Силу!!!!ФАРВАТЕР
Serg відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00