Не дочекався, твого смс.
Мабуть була ти зайнята.
Алеж повір, я бачу вже прогрес.
Я бачу більше, ширше ворота.
Відкриймо їх, пішли до счастя.
Я впевнений, обом це вдасться.
Я поведу тебе в дорогу до зірок,
Тобі зробити треба, тільки крок.
Він не такий простий, я знаю,
Я раю, ні за що й не обіцяю...
І будеш ти щаслива і весела,
співуча й гомінка буде оселя.
Забудем самоту, і темні ночі.
Любов зігріє твоє тіло й очі.
А я з тобою, хоч на Єверест.
Та хоч на дот, або здавати тест.
Тож, якщо буде люба твоя ласка,
тоді й почнемо будувати казку.
Казка, не та, яку її малюють,
а та, якої суть, люди цінують.