Розвелося кандидатів, як собак на дворі!
Хочуть крісло президента на людському горі.
Мають вони острови, вілли, субмарини. Руцькі зайди взагалі завжди нас дурили.
Те що злиднями ми стали то їм до вподоби
Вже немає на столі ні ковбас, ні здоби.
Пропонують вони нам і "заморські" ліки.
Щоб іщезли українці із землі, на віки.
Роблять так щоб ми усі спини на їх гнули
І на подвиги мохнаті щоби не збагнули
Крісло ділять вони так , як рак, лебідь, щука
Якщо він, то він баран, як вона, то сука!
Так любязно називають, вони одне одне,
Бо признати оппонента ні одне не згодне
Льють фекалії, багно, і брудні помиї
Не помітно весь тягар висне нам на шиї.
Де ж набрались наші "любі" цеї вульгарщини,
Ви ж споганили лице неньки - Батьківщини.
Забулися мабуть «вірні», де росли, живете!
В свою чергу ми чекаєм поки ви помрете!!!