* * *
Дощ по обличчю…
Краплі в калюжу…
Сніг парасольок
Радує душу…
Тиснява вулиць….
Холод дощу…
Поглядом душу…
Грій – відпущу…
Трошки грязюки…
Трошки страждання…
Цей дощ на довго…
Він – не останній…
Я не замерзну…
Я – не така….
В твоїх долонях…
Моя – рука…
29.09.06р.