Торкання ілюзій
Натискувань клавіш
Клавіатури
Впевнено пальцями
Байтами пам"яті
Асоціацій вольтами
Думок абстракції
І кульмінації
Моїх прострацій
Пишу
Натисканням капслуку
Стрілою лука
Летять до нього
Зовсім не мого
Слова і вірші
В віртуальні ніші
Стирає ентер
І пишу знову
І мучу мишу
Ніхто не порушить
ефірної тиші
ефемерних здогадок
Сліпих забаганок
Літери, знаки
Домінантні ознаки
Від серця до серця
Віртуальні герци.
Від сумнівних алюзій
Аж до конфузу
Мічені атоми
Віртуальної крові
Перетікають
По венах реальних
Лоскочучи справжні
нейрони.
кібернетична любов так і уявилося дротики від тіла до тіла... хоча відстань і метод зв"язку для кохання не має значення. та це мої роздуми, навія ні віршем.
Лана Сянська відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00