"Хто пишається собою
та шанує рідний край,
все ж із «настею швидкою»
також біга за сарай."
(Юрген Пті)
Раз Поліщуку (міністру)
довелось наказ віддать,
що нужду свою до вітру
сільський лікар мав справлять.
Швидка Настя й Буйний Вітер,
Не приходьте ви до нас.
Прийдіть краще до міністра.
В нього вдома – унітаз.