Бабуся обожнює внука
Й терпіти не може невістку.
Онук любить свого собаку.
А той обгризать любить кістку.
Цей пес недолюблює кішку.
Вона ж молочко полюбляє.
Батько шанує синівськи
матусю. А жінку кохає.
Невістка ота у бабусі
весь час якісь вади знаходить.
Коли ж чоловік дасть їй грошей,
по бутікам модним ходить.
Міністр бутіки також любить
й собак, і народ свій, здається…
У цьому клубку нелюбові й любові
ніхто, мабуть, не розбереться.