«Чим більше ми даруємо радості людям,
тим більше її стає у нас»
Східна мудрість.
Поділися радістю зі мною –
Розкажи про тихі світлі дні,
І тоді, зігрітому любов’ю,
Усміхнеться сонце і мені.
Розкажи про ніжний шепіт вітру,
Що над ранком косу розпліта,
І твої слова, немов субтитри,
Фільм прикрасять про мої літа.
Розкажи про літо і про осінь;
Як іскриться на морозі сніг,
І про те, що все в житті збулося,
Щоб і я потішитися міг.
Розкажи про зорі над рікою
І про що співають солов’ї…
Поділися радістю зі мною.
… А немає – видумай її.
29.10.10.
А ще східна мудрість каже: "Те, що віддано - те твоє"
Дуже добрий гарний вірш!
Поділися радістю зі мною.
… А немає – видумай її.
Як добре, коли є люди співзвучні думками, рядками, віршами...
Дякую Вам!
Salvador відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Дякуймо Богу, що створив нас і .... інтернету, що звів
Мені здавалося, що я не висловлював поганих думок, а тепер я в цьому переконуюся - я не один!
Навзаєм дякую!
Привіт, Саня! Моїй радості, і щастю, і
надії - моїй внученьці, два місяці! Завтра ми будемо ввіряти її душу, життя,
майбуття Богу - будемо хрестити! Хай Бог дає щастя і радості й тобі і всім добрим людям! А злих і недобрих нехай зробить гідними звання ЛЮДИНА!
Salvador відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
За оцінку, звичайно, вдячний! А ще з превеликим задоволенням вітаю тебе і всю сім"ю з такою важливою подією!!! Хай Матінка Божа має вас під своєю опікою, а Господь допомагає!