Оригінал - http://www.poetryclub.com.ua/getpoem.php?id=288215
Якщо ти не маєш спокою,
І в дзеркалі бачиш щось гнівне
Зроби усі справи одною,
Приїдь до нас в гості у Рівне.
Приспів:
О Рівне, Рівне,
Завжди чарівне!
Завжди чарівне
Ти моє Рівне!
На світі жити,
Тебе любити,
Тебе любити
І не тужити!
По чарці ми вип`єм з тобою,
За те щоб усім добре жити.
І думкою раді одною,
Щоб там не було б не тужити.
По другій ми вип`єм за друга,
Того хто повік не продасть.
Хай згине огидная туга,
І він тобі руку подасть.
По третій у нас споконвіку,
П’ють лиш за кохання земне.
Щоб добре жилось чоловіку,
Воно допоможе одне.
Нарешті наллєм по четвертій,
За нас і за справжніх мужчин.
Щоб в справах завжди ти був впертий,
Неважно який в тебе чин.
Приїдеш до нас ти у Рівне,
І долю зустрінеш отут.
Бо те що в житті неодмінне –
Те в Рівному збудеться тут
Щоб я хотіла, пане Вікторе, але у мене такого талану немає, щоб писати тексти до пісень... Нікудишня з мене поетка, напевно. Але вдячна за пропозицію, може колись і мене проб'є на щось подібне.
Віктор Ох відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Ох, не прибідняйтесь, Патаро! Знаєм-знаєм!
Нехай ми щось підберемо з Вашого доробку.