Вижатим лимоном причвалав додому.
Впав у рідне крісло й «тєліка» включив.
А звідтіль потоком довгим безсоромним
пре телереклама до моїх мізкІв:
«Дістань прокладку – й буде сухо!
Попий пивка – і «всьо о’кей»!
Ковтай пілюлі від задухи!
Візьми цукерок для дітей!»
Хвалять-вихваляють, радять, пропонують
взяти і придбати мотлох, сміття, прах.
Мов гвіздки вбивають – брендами зомбують.
Навіть ляжеш спати – бачиш все те в снах:
«Жуй жуйку – зуби будуть білі!
Свій подих спреєм освіжи!
Катайсь в «крутих» автомобілях!
Собачий корм куплять біжи!
Памперси, горілку, газонокосилку,
туш для вій, помаду, молодильний крем,
чайник, сковорідку, симпатичну тітку,
знахарів бригаду і солодкий джем!
Щоб був навар – бульйонний кубик!
Не хочеш накипу – «Calgon»!
Купи мікстуру – від застуди!
Щоб не смердіть – одеколон!»
А мені найбільше "подобається" реклама про гель "Palmolive"... Особливо пісенька...
Коли почую її - перемикаю на інший канал!
Дякую Вам за позитивний ранок!
Віктор Ох відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Дуже рідко попадається дійсно цікава, прикольна,або мистецьки гарна реклама. В основному, йде потік примітивного непотрібу.