.
"- Піпець, Митрофане!
Як курки не стане - піпець, Митрофане!
...
- А блюдо з курятини!.. Знане!..
- Піпець, Митрофане!
Як курки не стане - піпець, Митрофане!"
(Михайло Нізовцов)
- Привіт, Митрофане!
- Здоров, Єпифане!
- Ти знаєш, нам скоро - піпець!
- Чого, Митрофане?
- Та скоро не стане,
Ні курочки, ані яєць!
- Ой, що та курятина?
Милий мій куме,
У мене здихає свиня!
- Ой-ой, Єпифане,
а де ж ми дістанем,
закуски до того винця?
- Яке там винце,
Митрофане, усюди
посох виноград наш увесь…
- Ой, що то світі цім коїться, люди?
Піпець, Єпифане, піпець!
15.06.2012 р.
* Джерело: Михайло Нізовцов "Філософи!. . Піпець!" (http://www.poetryclub.com.ua/getpoem.php?id=285630)
Що я можу сказати: для початку - Gut! Для обізнаних - пародія має бути не більшою за оригінал і більш влучнішою, наприклад, у Патари. Враховуючи, що це ваш експромт, і так зійде. Дякую. Творчої наснаги.
Le Magnifique відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Враховуючи, що кількість моїх пародій наближається до сотні, то дякую.) Чи малися на увазі саме пародії на ваші вірші?) ОК, якщо знайду ще якийсь ваш твір, котрий надихне на пародію - обов'язково напишу.)
Так, не стримався і написав більше рядків, ніж в оригіналі.) Он і Патара надихнулася та ще додала - якщо я її візьму у співавтори, то пародія перевищить оригінал по кількості рядків десь удвічі.)) Але не бачу у цьому нічого страшного. Немає такого правила, що пародія обов'язково повинна бути не більшою за оригінал. І, до речі, вважаю це все-таки повноцінною пародією, а не експромтом. Якби це був експромт, то він залишився б в коментарях під вашим оригіналом.
Дякую. Взаємно.