Не грійте в душах зло, воно пусте.
Борода Не грійте в душах зло...
http://www.poetryclub.com.ua/getpoem.php?id=369698
Не грійте в душах зло, пустіть його на волю.
Замерзне трішки, подобрішає в момент...
Хто-зна, можливо, зло не раде власній долі,
Для рівноваги це - важливий елемент.
От, уявім на мить, добро в нас торжествує
І всюди, тут і там, добренькі геть усі!!!
А хто добріший з нас, те вгадувати всує,
Бо щезло раптом зло у всій своїй красі...
Ніхто не обхамить на вулиці й на ринку,
В маршрутці ногу вам підбор не обдере,
У супермаркеті гниленьку мандаринку
Не знайдеш днем з вогнем, аж...
зло мене бере!!!
09.10.2012
Патара відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Ну, справді, Лесунька, як люди взнають, що ми з Вами такі добрі жіночки, якщо б усі були б одинакові?.. А так, як подумаю, що є ТАКІ падлюки... Зразу ж росту у своїх власних очах!!!