Вітерець лебедино,
Вітерець лебедино,
Вітерець лебедино
Мої думи несе.
Мама рідна, єдина,
Мама рідна, єдина,
Мама рідна єдина
Зрозуміє усе.
У час коли в замріяній долині
Спадає в роси пісня солов'я,
Як у дитинстві, по м'якій стежині,
Уздовж подвір'я йду до хати я.
Хата вишнями вбрана,
Хата вишнями вбрана,
Хата вишнями вбрана -
Мій початок доріг.
Мамо рідна, кохана,
Мамо рідна, кохана,
Мамо рідна, кохана,
Ти - життя оберіг.
Матуся сива жде біля порогу
У хусточці терновій на плечах,
І крізь одвічну за дітей тривогу,
Любов ясніє в маминих очах.
Мамі рідній благання,
Мамі рідній благання,
Мамі рідній благання
Тихо я шепочу.
За твої всі страждання,
За твої всі страждання,
За твої всі страждання
Я прощення прошу.
Торкнуся зморщок на щоці устами,
На серці радість грають скрипалі.
За тебе Богу помолюся, мамо,
Бо ти для мене Ангел на землі.
Дякую, пане Вікторе, за чудову мелодію!
Бо тільки така музика може викликати щирі слова вдячності найріднішій людині на землі - мамі!
Поспішаймо сказати слова любові нашим матерям допоки вони ще живі!
Цартство Небесне усім, хто відійшов у Вічність!
Віктор Ох відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Спасибі, пані Наталю, за Ваш вірш! То не просто слова - то плач люблячого серця.
Я приходжу на могилки до батьків і щось їм розказую. Як би було добре, щоб вони мене чули...
Зворушуючі слова і мелодія. Сльози самі покапали з очей. Надзвичайно вдячна Наталі і Віктору за такий душевний подарунок. Беру на згадку з великою подякою!
Віктор Ох відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Любов до матері - святе почуття! В мене теж були сльози в очах, коли читав вірш пані Наталі!
Дякуємо Вам!