Я над усе люблю твою усмІшку –
Твоїх очей невідворотний дар,
Коли душа наблизиться ще трішки
До серця твого ярого, мов жар.
Приспів:
Подаруй мені Усмішку,
Мила, жадана!
Щоб в душі моїй знову
Розквітла весна,
Щоб у небі зажевріла
Зірка багряна
Як предтеча кохання,
Як доля ясна.
Як усміхнешся – щиро чи лукаво –
Міліють біди й сум нараз щеза,
На луках буйно зеленіють трави
І татар-зілля в річці, рогоза...
Приспів.
Як усміхнешся – всі літа згадаю,
Що пропливли, як в ірій журавлі,
І найдорожче у житті, що маю, –
Мою Любов... І болі, і жалі.
Приспів.
_______
*Музика і виконання мої. Але я запрошую
композиторів та виконавців зробити це
більш професійно.
Сайт усмішками квітує-
Пан Олекса муркотує!!!
Гарну пісню написав,
Всіх жінок зачарував!
Браво, пане, так тримати!
Час весну вже зустрічати!
Мій експромт недосконалий,
Зате пісня Ваша вдала!
Олекса Удайко відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Любонько, Ви, як завжди, кмітлива мислива! Дякую, що находите "моркутуна"!