Сам Моїсей їх не любив,
Більш ніж Сусанін поводив,
Аж сорок років, - непогано…
То що ж виходить, - то цигани?
Та ні, цигани – добрі люди,
Потрошку крадуть, мало блудять,
Зовсім не лізуть у ту Владу,
І жодного немає в Раді.
А ці, - гребуть, та й не від себе,
Накрали статків як до неба,
Ім Влада треба, як у бога,
Тож наша Рада – Синагога?
Мабуть їх добре осенило:
На бога в них своє мірило,
Своя оцінка для життя,
Немає місця каяття:
- Зайшов ти Бога? Вихваляв?
- Чого у Нього ти навчався?
- Чи вигідно Його продав?
- А після того не картався?
- На зраді точно не попався?
-
- Ходив ти на Голгофу з Ним?
- Чи вдало набрехав усім?
- І оцту не пошкодував?
- Надійно вхід замурував?
- Чи списом ще раз уколов?
- Щоб Він бува не відійшов…
А Заповіти їм без толку!
Одягнуть пейси і та “єрмолку”,
Вся їх релігія проста:
Піди,
знайди,
продай Христа!
Продавши раз, - продай удруге,
Нема Христа, - продай хоч друга,
Чи в друзі потім запиши…
Ти продавай, а не гріши!
Усе те кодло добре знає:
Багатства і без зради - не буває,
А як ще й владу хочеш мати, -
То треба совість продавати.
Людей, країну – найцінніше,
Бо раз безцінне, - має зиск.
Усе це зараз, як раніше,-
Гадаєте, що це все цирк?
Чом з кожним роком стає гірше..
Куди діватись нам? Куди?
А їх у Раді більше й більше…
І до ворожки не ходи.
У них релігія проста:
Піди, знайди, продай Христа!
головне, щоб цього не прочитали наші пейсаті друзі, а то і вас продадуть без вашого відома - це жарт
а якщо серйозно - зле Бог зробив, що розпорошив їх по усьому світові. колись замлю ханаанів вони завважали своєю, а тепер - цілий світ, бо, бачте, так написано. але і вони за свою наглість добре терплять - Бог усе знає