Поїхали туди де немає телефонів.
Де спутники не бачать.
І зірки по ночі видно.
Такі яскраві.
Їх так багато.
Різнокольорові.
Поїхали туди де світить сонце.
Де хмари малюють силуети.
Де немає проблем.
Де заборонено кричати.
І можна навіть помовчати.
Де заборонено вмирати.
Де можна спати і кохати.
Де немає ворогів.
Де є можливість малювати.
Або співати смішні пісні.
Давай разом покинемо ці моторошні землі.
Де обличчя закривають.
Щоб не бачили й не чули.
Я згодний покинути та полетіти.
Побігти навіть звідси.
Покажи лиш ти дорогу до цих чудових берегів.