Весна - це як приступ бронхіальної астми,
Вона приходить неочікувано, давить груди
Білим як молоко жіночим тілом,
Ледь відчутною їх вагою,
Спрагою по їхній волозі,
Запахом їхнього волосся,
Яке пахне дорогою і м'ятними
Цукерками.
Весна - це терпкість, це щемкість,
Це юнаціька необізнаність,
Це критична межа усіх
Шизофреників і закоханих:
Зараз або ніколи,
Зараз або ніколи!
Весна ніколи не виправдовує,
Весна нікого не залишить
Незайманим
І добереться до нас усіх
Нічними снами, квітневим цвітом,
Горіховим насінням,
Поцілунками отруйними наче
Листя вовчої ягоди,
Але такими ж принагідними
І бажаними,
І найгостріше - жінками,
Сиренами, дочками,
Червоними стрічками її
Тесту на вагіність.
Це усе воно -
Дихай, дихай,
Дихай,
Частіше, рідше,
Нерівно,
Невпевненно,
В спину,
В ключицю,
В шию,
Видихай усю жагу,
Що спалює тебе
Із середини,
Роздирай його внутрішнє
Нутро,
Одягай як сорочку
Навиворіт,
Бо якщо не зараз - то
Коли?
Весна нікого не залишить
Незайманим,
Звичайно, у хорошому розумінні!
ID:
492296
Рубрика: Поезія, Лірика
дата надходження: 13.04.2014 19:25:00
© дата внесення змiн: 13.04.2014 19:25:00
автор: ДжоніПол
Вкажіть причину вашої скарги
|