(За молитвою Матері Терези)
- Боже забери мою гординю ,
- Від неї ти відмовишся сама.
- Подаруй хоч трішечки терпіння,
- Воно прийде у час випробувань.
- Боже подаруй частинку щастя,
- Я благословлю ,знайди сама.
- То хоч вбережи мене від болю,
- Біль до Мене з суєти верта.
Попросила я зростання духу,
І сказав Господь:- зросте він сам.
- Боже научи мене любити,
- Тепер ти зрозуміла суть життя.
Хотіла сил,взамін випробування,
Для мудрості ,проблеми маю я.
Для мужності,отримала скитання,
Для благ,можливості даєш мені сповна.
А для любові Бог послав нещасних,
Нужденних,що чекали на тепло,
Все,що мені потрібно Богом дано,
А що хотіла ,не моє було.
Ми просимо у Бога,дещо зайве,
На самолюбство уповаємо своє,
Як люблячий Отець,Він нас спасає,
І для душі ПОТРІБНЕ нам дає.
16.04.2014