Я колорад, я ватнік, я сепаратист,
І я тітушка, окупант я руський,
Я терорист і щойно із тюрми,
І ГРУ, казак, і путлєра я очі-руки,
Федераліст і проросійський я страшне,
Я вже і бот, кацап, прихильник ригів,
І тролем називали теж мене,
Причина українських бід і лиха,
Клятий москаль, продажний яничар,
На мене вішали всі штампи по лекалу,
В Росію виганяли: чемодан, вокзал,
Приписують мені щоразу якусь зраду,
За Яника, за банду яку гетькали, також,
Я винен, що небесна сотня трупи,
За беркутню, собак системи я і що ж,
У крові майданутих мої губи,
Московські ЗМІ дивлюся цілий божий день,
І мрію розвалити Україну,
З вини моєї чоловічки тут зелені,
Це я творець, я режисую цю руїну.
Проклятий, відібрав шмат кримської землі,
Хочу заводи, шахти, фабрики Донбасу,
Я руський мір, я православіє, антисеміт,
І гомофоб, який ненавидить хамітську расу.
Відразу кидають на мене усі ярлики,
Він недоукраїнець, бо проти ЄС і штатів,
За Рашку цей запроданець страшний,
От вирoдок, він нашому раю став на заваді.
4.06.2014
Звичайно ж Ви писали з самоіронією, але, як на мене, тут нічого такого іронічного немає, адже якщо розставити послідовності, то це вийде просто самозізнання і визнання реальності !!!
КРІПАКОС відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Вибір зараз невеликий, або сепаратист, або американський глист в організмі під назвою ЮА
Бережіть себе!І дітей та жінок: свої і не своїх! Частіше дивіться у небо і на дива природи...
Хай Бог Вам допомагає вижити, пережити це дурне сум'яття і не вчинити жодного злочину.