(За біблійними мотивами)
Зміїний яд – це ліки чи отрута?
І чи примирить ворогів спокута?
Коли змія собі на сонечку лежить,
То краще не чіпати – вкусить вмить…
За що не люблять люди гада-змія,
Якщо про сумку з його шкіри мріють?
«Ви вівці між вовками – так казав Ісус,
А змій – це мудрість!» Намотай собі на вус…
І щоб у злагоді та в мирі жити,
Ви мусите всіх зміїв полюбити!
І добре пам’ятайте, голуб - Святий Дух...
Нехай брудні слова не ріжуть людям слух!
Якщо ви Бога згадуєте всує,
То мудрість вам, звичайно, не пасує…
Не забувайте, що існує в світі Зло -
У цьому плані нам усім не повезло…
Чи буде змій усіх підряд кусати,
Якщо на хвіст йому не наступати?
Звільнитись треба від словесної війни
І жити дружно, як сумирні голуби…
ПІСЛЯМОВА
У Новому Завіті, в Євангелії, є такий момент, коли сам Ісус Христос промовляючи до своїх апостолів, каже їм: «Оце посилаю Я вас, як овець між вовки. Будьте ж мудрі, як змії, і невинні, як голубки» …
Далі в Писанні говориться, що цей стародавній змій «був хитріший над усю звірину, яку створив Господь Бог». А Дух Святий сходить як голуб.
Ми повинні бути мудрими, як змій, і знати, як йому протистояти; і в той же час, лагідними, як голуби – у нас, в душі і в тілі, перебуває Дух Святий. Це керівництво для всіх християн…
Ніколи не забувайте, що зло дійсно існує в Білому Світі, і в той же час не піддавайтеся йому.
Пам’ятайте, коли ви стикаєтеся з атаками змія, не відповідайте тим же. Будьте сумирні, як голуби…
найважче - зробити перший крок до примирення, по собі знаю, як нелегко долати отця невидиму перешкоду... але іноді і не варто... як сказано: "не мечите бисер перед свиньями ",не завжди нас хочуть почути.
ОЛЬГА ШНУРЕНКО відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Як добре, що ти мене розумієш...
Але я все одно роблю кроки назустріч, намагаюся змиритися або закритися...
Звертаюся словом до всіх і до кожного...
Хто захоче, той почує...
Хто вміє, той зрозуміє...
ВСЕ БУДЕ ДОБРЕ!!!
Мудрі рядочки,Олечко! Намагатимуся вчитися бути сумирною,бо чесно кажучи дуже рідко це мені вдається!
ОЛЬГА ШНУРЕНКО відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Радію, що ти знову до мене завітала!
Приємно, що ти зрозуміла головну думку...
У мене також бувають різні ситуації у житті, і не завжди я можу керувати емоціями, але потім зупиняюся, осмислюю, аналізую і деякий час справді сумирна і спокійна...
Хай у нас у всіх ВСЕ БУДЕ ДОБРЕ!
Ще б навчитися сумирності...Інколи з усіх сил намагаєшся бути сумирним, а всередині щось протестує...
ОЛЬГА ШНУРЕНКО відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
В мене теж не завжди так виходить, але я стараюся...
Це не слова повчання, як жити, а роздуми та аналіз останніх подій і пошук виходу із складної ситуації...