Олена Iськова
Я вернусь
З кожним пострілом на скронях сивина.
І щодня летить душа чиясь до зір.
Вдома ти залишилась одна.
Я вернусь, кохана, просто вір.
Приспів:
Пригорнусь до тебе хоч у снах,
Незабудки заплету тобі в косу.
Буде в нас іще омріяна весна.
Лиш Вітчизні мир я принесу.
Знову бій і знову хтось летить увись.
Не буває на війні, на жаль, без втрат.
Тільки ти, моя любов, молись.
Я вернусь. Ну все, у бій пора.
Приспів.
Принесе нам мир голубка на крилі
І страшній війні прийде нарешті край.
Линуть в вирій душі-журавлі.
Я ж вернусь. Лиш ти мене чекай.
Приспів.
=============
Крилата
УКРАЇНО, НЕНЬКО ТИ МОЯ!
Україно, люба мамо, ти в біді.
Нелегкі часи у тебе, нелегкі.
Біль гризе свідомість, наче тля.
Йде війна, вбирає кров земля.
ПРИСПІВ:
Україно, ненько ти моя!
Сили й помисли віддам тобі усі.
Ти умиєшся водою з джерела,
На весь світ засяєш у красі.
Там, де кулі свищуть і вогні горять.
Наші хлопці мужньо в захисті стоять.
Повернути хочуть краю мир,
Зупинить війни кровавий вир.
Знаю, буде перемога, прийде час.
З нами правдонька свята і Бог за нас.
Ми відродим край наш із руїн.
Станем гідно в славі між країн.