На вершинах на карпатських
Бог відпочиває.
І мольфар на дримбі хвацько
коломийки грає.
А в ущелинах глибоких
демони і духи.
В букових лісах високих
ходять відчайдухи.
В кожного свої Карпати
в голові і серці.
Кожен має розшукати
до вершин тих дверці.
Хто шукає у Карпатах
щастя, хто – надію,
кадр для фотоапарата
або амнезію*.
--------------
Написано до кліпа «Карпати» Олексія Тичка
12.08.14
----------------
Амнезія* - нездатність згадувати, або здатність не згадувати минуле.
Мені дуже сподобався Ваш вірш про Карпати, букові ліси і про мольфарів!
Дуже рада зустріти Вас.
В мене є багато віршів про Карпати, букові ліси і про мольфарів,про мою улюблену Буковину,але
нажаль є ліміт два вірша, і треба багато часу.
щоби опубліковати.
З повагою до Вас і теплом душі
Віктор Ох відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Дуже приємно, пані Татьяна, що Вам сподобався вірш. Він частина композиції - ще й музика, і відеоряд. Буковинська земля насичує людей творчими флюїдами. От і Ви там відчули потребу писати вірші.
То нічого, що лише по два вірша можна виставити - потихеньку все оприлюдните.