(Для жіночого вокалу)
Мене забудь, забудь, забудь
і перестань, -стань, -стань любити,
нехай хтось інший, хто-небудь –
не хочу я в тобі згубитись.
Перекоти ти-ти-ти поле,
перекоти ти-ти-ти ліс,
моя душа не згіркне болем,
не заплетеш моїх ти кіс.
Мене забудь, забудь, забудь
і перестань, -стань, -стань любити,
нехай хтось інший, хто-небудь –
не хочу я в тобі згубитись.
Перекоти ти-ти-ти долю,
перекоти ти-ти-ти світ,
ніщо не вдію я з собою, –
до тебе серце моє лід.
Мене забудь, забудь, забудь
і перестань, -стань, -стань любити,
нехай хтось інший, хто-небудь –
не хочу я в тобі згубитись.
Створено 14 – 22. 07. 2003 року, м. Львів
Опубліковано: "Моя пісня". Львів: "Сполом", 2004. 120 с. – С. 101.
Музика: 1. Наталії Симоненкової (відео)2. Тетяни Кисленко (ноти)Виконання Олександри Сомиш