Ти посміхаєшся до мене
І тягнешся чарівністю струни,
А думи швидкоплинні, мов човни,
Летять крізь море безіменне.
Я відкриваю душу сміло,
Леліє вітер ласки звіддаля,
У ролі віртуоза-скрипаля,
Полонить моє серце, тіло.
Ти простягаєш міцні руки,
Переливаєш ніжність тет-а-тет
В наш нероздільний радощів дует,
А вустонька солодять муки...
Ти посміхаєшся... 2014