Пройшов Майдан, прийшла війна,
Кругом бардак і політична проституція.
А вибори такі – їм «мать родна»
Народ жадає революції!
Уже пожили при «панах»…
Пройшли роки «приватизації»,
Тож гнати треба глистів нах…
Народ бажає революції!
Заводи, фабрики стоять –
Віддали їх, як контрибуцію,
Людей у рабство хочуть гнать,
Народ плекає революцію!
Тож скільки треба ще чекати
Законів, нову Конституцію…
І що напишуть Вам «ті кати» -
Робити треба революцію!
Як пустим олігархів, знов до влади –
Забудьте про країну цю… і Ю.,
І П., і «куля в лоб» - Вітчизну зрадять,
І наш Майдан - народну революцію.
Давно Небесна сотня стала?
Її ми зараз продамо?
Чи Україна не гукала:
Ми гідні, вільні, ми йдемо!
Не можна Батьківщину продавати…
Не можна і у затінку сидіть…
Та, годі! Годі вже чекати!
Давайте революцію робить!
14.09.2014