« Ну і сука ти, майор...»
Білборд на Полтавщині
(із к/ф «Ліквідація»)
Коби-Йоськи – видатні артисти
мирну лепту у війну несуть.
Де бандити і сепаратисти,
там і «супермени» тут-як-тут.
Патріоти п’ятої колони
Ліліпуті устеляють шлях.
І уже нап’ялює погони
ліквідатор і дегенерат.
Ліберали, психи, демагоги –
вся «еліта», наче на підбір.
З неуків – хороші педагоги.
Раша всюдисуща до сих пір.
І приймає клоуна Європа.
Є ще вояжери де-не-де.
Де плює на тактику Жирьопа,
Вова Пу стратегію веде.
Пики шаржу і карикатури
тероризмом завоняли світ.
Бережіться, жертви авантюри,
це у Раші заборонний плід.
Забуває, де свої, де «наші»
плем’я, довбануте на кіні.
І на Прєсні – мультики одні.
Охуын* Моголії і Раші,
і маґоґи**, наче на параші,
на блідому*** опають коні.
* – із вітального плакату в Монголії, від якого Путін просльозився;
** – біблійні звіроподібні войовничі племена cхідної півкулі Землі;
*** – на коні блідому у Об’явленні Іоанна вершником їде смерть.