Я прислухаюсь до веснЯних голосів,
Дивлюсь на дерево, неначе шпак там сів
Який гарнесенький та веселесенький шпачок,
Мабуть шукає із шпачихой діточок.
Змайструю годівничку з татом я.
Нехай заселиться у ній шпачків сім'я.
Я буду дякувать за працю цим птахам
За зцілення дерев,за користь нам!
Рятуйтесь, шкідники садів,полів!
Бо шпак наш там де сів,-там з'їв!
Ми зробимо багато хаток їм!!
Щоби шпачок вас нищив!їв і їв!!!
Нехай пернаті нищать шкідників,
Природи нашої красивої порушників!
Летіть-летіть,шпачки,до нас у сад!
Хай будуть запашні і фрукти й виноград!
11.03.2015р. 19.40
/котилася тарілочка
http://www.poetryclub.com.ua/getpoem.php?id=713499