(абсурдема №3)
Хто з нас не ліпив із пластиліну,
не моделював об’єм в «3D»*.
Хтось стругав дощечку, хтось м’яв глину,
пробував довбати щось тверде.
Пластика мала – без постамента.
Це взаємини фактур і мас,
радості момент експеримента,
передсмак здивованих гримас.
Невеликий розмір дозволяє
вкластися у кризисний бюджет.
Грище узагальнень визначає
майже необмежений сюжет.
Може бути геть пустим простецтво,
в одиничних творах штуки нуль,
а в ширвжитку критися мистецтво
в кухнях підготовлених бабуль.
Лінія передає ідею,
натяк на духовний діалог.
Дійде може навіть до музею…
І каталог переросте у некролог.
-------------
3D * - (від англ. 3-dimensional). На комп'ютерному жаргоні може означати що-небудь, що має три виміри.
Віктор Ох відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
В творчості (нехай і аматорській) людина реалізує якийсь свій духовний чи естетичний потенціал. Багато хто називає абсурдним функціонування таких сайтів, як, наприклад, цей наш поетичний - "КП". Але в цій абсурдності вся принадність життя.
Всі ми щось пробували з цього. Але не у всіх це - мистецтво.
Віктор Ох відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Мені завжди імпонують люди, які займаються творчістю. Нехай це буде і аматорство, хобі.
Вирішив цим кліпом презентувати аматорські роботи свого товариша Юри Малого.